Beauty salon

stopzetting sinds 1 januari

Lieve klantjes, na 30 jaar een knoop door hakken na zo een raar corona jaar. Het is en blijft ontzettend moeilijk. Eind vorig jaar besliste ik al omwille van gezondheid en persoonlijke redenen op professioneel vlak een minimum aanbod te doen. Dat werd herleid nog es omwille van Corona tot 7 maanden niets.

Dus kwam ik tot dit pijnlijk besluit maar ik heb er zeker vrede mee. Ik had 100 procent begrip voor de maatregelen, maar met het minimum aan steunmaatregelen voelde het als geen keuze meer. Door te stoppen neem ik mijn leven terug in eigen handen onafhankelijk van gedrag van mensen of regeringsbeslisingen. Ik wil al die negativiteit terug omzetten in iets positief en vrij zijn andere wegen te bewandelen.  En dat is toch met wat pijn in het hart, want dat wil ook zeggen jullie los laten. Dat is veel moeilijker dan je job. Daarom wil ik jullie oprecht danken voor al het vertrouwen steun en zoveel mooie momenten die ik met jullie mocht delen. Dank je wel om te luisteren naar elkaars ups&downs, voor dat plekje dat momentje in jullie hart. En laat 2021 een jaar vol hoop en nieuwe moed aan jullie brengen.

Mijn Academie en de passie voor schilderen blijf ik voortzetten dus misschien horen jullie via die weg nog eens iets van mij. Het gaat je goed, stay safe

liefs Carine