Beauty salon

Aankondiging stopzetting einde jaar

Lieve klantjes, na 30 jaar een knoop door hakken na zo een raar corona jaar. Het is en blijft ontzettend moeilijk. Eind vorig jaar besliste ik al omwille van gezondheid en persoonlijke redenen op professioneel vlak een minimum aanbod te doen. Dat werd herleid nog es omwille van Corona tot pedicure en enkel wenkbrauw bijwerkingen PM. Ik ging van hoofd naar bij- activiteit. De 2de opgelegde sluiting had ik niet verwacht. Ik zag pedicure als essentieel. Alsof de sluiting nog niet genoeg was onstond er een hele discussie gebriefd door de beauty federatie over esthetische, medische, gespecialiseerde pedicure of podoloog.  30 jaar terug bestonden er geen opsplitsingen. Zo word je nu indien je geen apart diploma hebt van pedicure en dus enkel schoonheidsspecialiste gecodeert onder esthetische pedicure. Wat maakte dat zelfs de noodzakelijke medische pedicures niet door mij uitgevoerd mogen worden tijdens de lockdown. Voor mij was dit een aanslag op mijn geloofwaardigheid als pedicure. De sluiting wordt wellicht verlengd tot februari, maart. De druppel heeft de emmer die al vol was doen overlopen.

Dus kom ik tot dit pijnlijk besluit maar ik heb er zeker vrede mee. Ik wil wel zeggen dat Ik 100 procent begrip heb voor de maatregelen, mijn ontgoocheling ligt meer met de mensheid dan bij de regering. En ik denk dat met zijn allen pushen op wat we zo graag willen 'het normale' alleen maar een verlengde zal worden van dit  corona tijdperk. Door te stoppen neem ik mijn leven terug in eigen handen onafhankelijk van gedrag van mensen of regeringsbeslisingen. Ik wil al die negativiteit terug omzetten in iets positief en vrij zijn andere wegen te bewandelen.  En dat is toch met wat pijn in het hart, want dat wil ook zeggen jullie los laten. Dat is veel moeilijker dan je job. Daarom wil ik jullie oprecht danken voor al het vertrouwen steun en zoveel mooie momenten die ik met jullie mocht delen. Dank je wel om te luisteren naar elkaars ups&downs, voor dat plekje dat momentje in jullie hart. En laat 2021 een jaar vol hoop en nieuwe moed aan jullie brengen.

Mijn Academie en de passie voor schilderen blijf ik voortzetten dus misschien horen jullie via die weg nog eens iets van mij. Het gaat je goed, stay safe

liefs Carine