Projecten

Mijn liefde voor de natuur, dieren, bloemen en mensen gaat verder dan enkel en alleen mijn schilderdoek. Ik draag met de inkomsten van bepaalde kunstwerken bij aan enkele goede doelen waaronder AID, Animal Rescue Service , etc.  Daarnaast deel ik graag het schilderplezier met kinderen via workshops. Hieronder vind je een overzicht van actuele en voorbije projecten.  

Project Corona 

Corona, wat doet het met je?

Op onverwachte wijze bracht het Belang van Limburg mijn coronaproject (muurschildering) in de picture. Omdat schilderen mijn toevluchtsoord is, probeerde ik mijn angsten om te buigen in iets positiefs. En aangezien mijn angst en verdriet groot was met 7 besmette familieleden had ik een hele gevel nodig om dat op te vertalen. Het begon allemaal met Chinese bloesems. Iedere bloem zal staan voor een mens die we hier in Limburg verloren hebben. Vele bloemetjes dus 😥 en af en toe komt er nog steeds eentje bij. De boeddha staat voor rust, pauze, vrede, en geduld. Zoals je ziet, probeert hij net als wij allemaal zijn hoofd boven water te houden. Maar alles komt goed.🙏 Mijn Art of Mind.

 

Hieronder een link naar het artikel in kwestie in het Belang van Limburg 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200421_04929773/carine-maakt-gigantische-muurschildering-tegen-corona

21/04/2020

Project Animal Rescue

Dieren liggen me ook nauw aan het hart en komen dus ook terug in mijn werken. Vzw Animal Rescue Service is een vereniging die zich inzet om dieren in nood te helpen. Ik steun ze graag met 10 euro per verkocht canvaswerkje. Soms vind je op de neus van de dieren een vlinder terug. Deze vlinder staat voor diersoorten die al eens door Animal rescue gered werden. Van deze werkjes gaat 50% naar de vzw.

Meer uitleg over de vzw vind je bij www.animalrescueservice.be

Hieronder enkele rescue vlinder werkjes die je ook in de galerie te koop vindt.

Project AID

We moesten in juni 2020 de tentoonstelling uitstellen omwille van Covid-19 tot in 2021, waar Art of Mind werken mee zou presenteren in een expositie 'Kunst steunt onderwijs Burkina Faso', georganiseerd door AID.

De werking van AID bestaat uit kansarme mensen hulp te bieden die hun situatie verbetert.  Zo lopen er verschillende projecten. Project Delwende is een opvang van verstoten ouderen. Aan hun worden broodnodige materialen bezorgd en tegelijkertijd worden ze begeleid in het fabriceren van karitéboter om zo in eigen onderhoud te voorzien. Daarnaast werken ze aan een project om het onderwijs te ondersteunen door onderwijs digitaal tot bij de kinderen te brengen met begeleiding van mensen die ze ter plekke opleiden.

Voor nog meer info zie www.aidvzw.be

Update: Via verkoop van werkjes en vrije verjaardagsgiften kon Art of Mind tot op heden €750 sponsoren, waarvoor ik iedereen voor zijn bijdrage nog eens extra wil bedanken.

2019 - nu

Plezierprojecten

Niet alles heeft een prijs, soms is voldoening de deugd van de dag. Some things in life are for free!

Workshop voor kinderen

Met veel plezier doe ik zo nu en dan een workshop met enkele kinderen, waarbij we samen mogen smodderen maar vooral leren dat er een kunstenaar in iedereen schuilt.

Foto's : Fotografie Bianca www.fotografie-bianca.be 

Plezieropdrachten

Soms komen leuke uitdagingen en voorstellen op mijn pad waar ik geen nee tegen kan zeggen. Deze uitdagingen ga ik dan ook met veel plezier aan. Of soms wil ik zelf vanuit de grond van mijn hart iemand plezieren en maak ik je een persoonlijk geschenk. Enkele voorbeelden: