What to expect 2023

Op dit moment werk ik hard en met hart en ziel aan een eigen serie: FREE EMOTIONS die samen met toffe kunstenaars geëxposeerd zullen worden in het voorjaar. 

Expo Dankbaarheid,:

Perspectief vzw wil je uitnodigen om samen met 7 andere kunstenaars te genieten van kunst in thema 'Dankbaarheid' in het cultuurcentrum De Kroon, Nevenplein 1 in Bocholt-Kaulille.

De expo zal lopen van vrijdag 3 maart tot en met zondag 2 april 2023.

De volgende kunstenaars nemen deel Martin Oluwadiran, Rita Vanelderen, Nadine Debusscher, Anila Goga, Carine Philippaerts, Lieve Vreys, Bert Van Gompel en Kunst Bono.

in Bocholt

Expo April in Hartje Antwerpen Nobody&friends

Workshop Kunst en plezier

Kunst en plezier is zoals de naam al doet vermoeden een plezierige manier om meer over kunst te ontdekken en natuurlijk om zelf eens een kunstwerk te creëren. Jullie gaan in een escape room op zoek naar een gestolen schilderij, via opdrachten kunnen jullie het terug vinden daarna gaan jullie aan de slag om jullie eigen meesterwerk te maken. De werken worden na de workshop volledig verder afgewerkt en gevernist.

Halve dag: 60€/pers  duur 4u ( 4-7 pers materiaal inbegrepen en een afgewerkt werk 50/50 of 40/60 en drank en hapjes)

Privé of met 1-3 personen is de prijs  80€ tot 120€/pers

Hele dag: 90€/pers ( 10u-16u, 4-7 pers materiaal inbegrepen, afgewerkt werk 50/50 of 40/60 en drank en hapjes 

Je kan ook kiezen om 1 groot werk samen te maken, en op voorrand toetsen we een beetje af wat we gaan maken. Iets abstract, een pouring of persoonlijk geïnspireerd  op jullie gezin of groep

Boeken kan op een woensdag namiddag of in schoolvakanties van maandag tot vrijdag of de laatste zaterdag van iedere maand. Een leuke ervaring met je gezin of als uniek verjaardagsfeestje of teambuilding activiteit.

Het spel bij kinderen is een van onze oeremoties die zorgen voor een gezonde emotionele ontwikkeling.

Kom je als gezin dan brengen we al jullie gevoelsmatig gekozen kleuren samen in een mooi Art of Mind familie werk. Zodat jullie achteraf een persoonlijke eye catcher voor thuis hebben.

Foto's : Fotografie Bianca www.fotografie-bianca.be