Nieuw!

Vanaf juni kan je iedere laatste vrijdag van de maand een workshop volgen van 19u tot 22u in de avond. Waarbij een werk volledig afgewerkt wordt in 1 of 2 workshop.

Prijs 30€ per persoon/ per workshop. De les bestaat altijd uit een stuk tekenles en daarna het schilder werk. Zodat stap voor stap een werk opgebouwd wordt. Geen ervaring vereist. Drank en gezelligheid inbegrepen.

Voor het materiaal kan afhankelijk van de workshop een extraatje gevraagd worden. Maar dat wordt altijd gecommuniceerd. Dus je hoeft niets zelf mee te brengen We proberen het extra bedrag te beperken tot max 10€. Indien het niet extra gecommuniceerd wordt minimum een maand op voorhand is het dus 30€ inclusief alle materialen.

Inschrijven is verplicht en geldig met een voorschot van 10€ of het volledige bedrag. Mits er maar 6- 8 personen max aangenomen worden  (Bij annulering 2 dagen op voorhand krijgt u uw voorschot / bedrag nog terug)

rek nr BE40 7330 7161  8463 voorschot bij vermelding je naam en datum(s)

Volgende datums en thema's Escape Landscape 

6 mei  sunset at see       VOORBIJ 

23 juni mountain view Volzet 

28 juli Holiday mood

25 augustus Holiday mood

29 september Herfstmood on wood

27 oktober Herfstmood on wood

24 november Winter Wonder land

29 december Feestje Winterwonderland 

Na deze workshop kan je zelf met de opgedane kennis aan de slag om grotere versies te maken.  Dus doe mee en ontdek de kunstenaar in jou 🤗

 

 

Enkele sfeerbeelden van de vorige workshop