Crea-tijd

Hier zijn we dan met onze tijd voor Crea-tijd formule!

We makken een opsplitsing tussen Crea-tijd Kids en Crea-tijd volwassen. Al die crea-tijd gaat om JOU. Met een heel gepersonaliseerde kunstzinnige aanpak.

Hieronder vind je de mogelijke crea-tijden:

Tijdens schoolvakanties kan het aanbod Crea-kids afwijken

 

Dagen Uren Voor
Woensdag 13u30 en 16u Crea Kids
vrijdagavond 18u30-21u Crea Volw
Zaterdag 10u-12u30 Crea kids
Donderdag 13u-17u Crea Volw

Crea-tijd voor kids

Na een jaar workshops in groepjes botste ik vaak tegen de beperking aan om al die aandacht te verdelen. En tegelijkertijd kwam het warm gevoel hoe graag ik dit doe. 

 Alles in onze maatschappij gaat heel snel en is heel druk. Hier wil ik kids even laten vertragen, minder prikkels, een veilige plek bieden waar ze aan artistieke zelfexpressie kunnen doen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Jouw crea-tijd bij mij duurt minimum 2 uurtjes. Die tijd gaat volledig naar jou (1 op 1 formule) Je mag wel nog steeds een familielid of eigen vriendjes meebrengen tot max 4 personen  dan ga ik 2u 30 met jullie 2 aan de slag. Jullie kunnen kiezen uit een Crea-box maar perfect een eigen plan hebben zoals bv het schilderen van je eigen huisdier.

 De prijs komt 1 op 1  meestal €30 afhankelijk van de crea-box die je kiest. Vanaf meer personen betaal je €25 elk. Inbegrepen is altijd klein materiaal zoals papier,    potloden, stiften, verf, pastels, houtskool, wasco's... drankje en tussendoortje.

Wat is niet inbegrepen andere materialen bv canvas, klei, hout, glaswerk, materiaal voor eigen projecten.

Kinderen kunnen kiezen uit verschillende Crea-boxen. Reserveren kan via www salonkee.be/salon/art-of-mind of via bericht of telefonisch. Ben je belet verwiitig dan lieft 2 dagen op voorhand. Bij ziekte uiterlijk 24u. Omdat we indivudueel werken kunnen we ook maar een beperkt aantal kinderen crea-tijd bieden. Het zou zonde zijn om die tijd verloren te laten gaan.

Tijdens de vakanties kan het aanbod voor kinderen groter zijn. In juni vind je een overzicht voor de grote vakantie!

Crea-time volwassenen 

De Crea-tijd voor volwassenen is ongeveer hetzelfde als bij de kids tot max 4 personen. De Crea-tijd voor volwassenen duurt 2u30. De prijs 1 op 1 is €50, 1 op 2 is €45 p.p en 1 op 3/4 is €40 p.p. Een natje en een droogje zijn inbegrepen alsook klein materiaal zoals bij de kids. Alles buiten het kleine materiaal wordt gewoon verrekend aan de aankoopkosten hiervan.

Ook voor volwassenen werken we met Crea-boxen. Eigen voorstellen zijn ook welkom. Dan bekijken we samen de haalbaarheid.

Beschikbare Crea-tijden vind je in onze agenda via www.salonkee.be/salon/art-of-mind of via de boek nu knop

Contact Telefonisch 0494/223304 of via whatsapp of messenger, email carine.philippaerts@hotmail.com.