Levenspad 

30 jaar was ik aktief in de beauty-sector waar ik mijn creativiteit kwijt kon in body-painting, permanente make-up en visagie. Corona zorgde voor een pauze knop waardoor ik mijn passie voor schilderen kon opnemen. En dat zette me op een nieuw pad. Na een dompelbad van 3 jaar kunstacademie, online tekenles, privé les bij Karel Borak en vrije lessen kunst geschiedenis bij mevr Jadoul die me een blik in haar kunstboeken gunde stap ik terug op ondernemingspad. Niet met de ambitie om ergens te geraken wel met de ambitie om mensen te raken en te genieten van het schilderen zelf!

Today I choose hapyniss! Vandaag doe ik waar ik blij van word!

 

Goede doelen 

Mijn liefde voor de natuur, dieren, bloemen en mensen gaat verder dan enkel en alleen mijn schilderdoek. Ik draag  bepaalde kunstwerken op aan enkele goede doelen waaronder AID, Animal Rescue Service, clinic clowns

Werk geveild voor de clinic clowns door BNI foundation Belgium

De mascotte gecreëerd van allerlei geredde dieren voor Animal Rescue Service, een organisatie die me heel nauw aan het hard ligt.

Animals have feeling too!  Dieren hebben ook gevoelens!

Wedstrijd Museum Pas

Voor de wedstrijd museum pas zond ik het werk hierboven op. Terra fee der aarde. Zij is de verbondenheid tussen natuur dier en mens. Want in die verbonden heid schuilt de echte liefde der aarde. Bijna 900 werken deden hier aan mee. Mijn werk behoorde tot de top 50. Waar ik uiteindelijk erg trots op ben.