Levenspad 

Op dit moment volg ik een opleiding Kunstzinnige therapie bij Welness - opleidingen. Waarbij we via artistieke weg een uitlaatklep zoeken om aan zelfexpressie en zelfreflectie te kunnen doen. Ik volgde reeds 2 jaar kunstacademie en ook privé en online schilderlessen.

Voorheen was ik aktief in de beauty-sector waar ik mijn creativiteit kwijt kon in body-painting, permanente make-up en visagie. Met veel liefde en passie heb ik meer dan 25 jaar mensen verzorgd. Tot de corona- break me de kans gaf te schilderen. 

Vorig jaar startte ik terug als zelfstandige en kreeg de kans om van alles binnen de kunstwereld te proeven: exposeren, workshops geven, kunstmarkten, expo's zelf organiseren in mijn eigen Home Gallery. En ik ben dankbaar voor al die kansen. Daardoor kon ik de keuzes maken waar ik vandaan voor kies. En dat is jullie het beste van mijn 2 werelden geven. Jouw Me-Time en jouw Crea-Time!

Today I choose hapyness!

 

 

Expo's

Het afgelopen jaar vond je mijn werken terug op maar liefst 16 exposities  en 2 kunstmarkten. Het was een rollercoaster van heel hard werken. Van successen tot leergeld en nieuwe inzichten!

Wij en de wereld Halmaal Art

Free emotions Gallery Nobody &Friends Antwerpen

Expo Dankbaarheid Bocholt

Kunstennacht Cultureel centrum Hasselt 

Burnt but not broken Herckenrode Hasselt

2 x koninklijke Kunstkring Sint-Truiden

Atelier in beeld Home Art Gallery 

Pittoreske kunst Home Art Gallery 

Met een Hart voor de zorg Leuven 

Beyond Beauty Home Art Gallery 

Colores del Mundo Halmaal 

Jong&wijs Bottelarij Wellen 

Wintergloed Home Art Gallery 

Krachtig luchtfabriek Heusden Zolder

Kerstexpo Halmaal 

Montmartre Sint-Truiden

Boulev'art Hasselt