Projecten, Tentoonstellingen & Wedstrijden

Mijn liefde voor de natuur, dieren, bloemen en mensen gaat verder dan enkel en alleen mijn schilderdoek. Ik draag  bepaalde kunstwerken op aan enkele goede doelen waaronder AID, Animal Rescue Service , etc.  Daarnaast deel ik graag het schilderplezier met mijn kinderen.

Wedstrijd Museum Pas

Voor de wedstrijd museum pas zond ik het werk hierboven op. Terra fee der aarde. Zij is de verbondenheid tussen natuur dier en mens. Want in die verbonden heid schuilt de echte liefde der aarde. Bijna 900 werken doen hier aan mee en slechts 30 worden geselecteerd. 15 met de meeste stemmen en 15 door de jury. Op dit moment zit het werk in de top 30 wat stemmen betreft. Stemmen kan nog tot 31 oktober dus iedere stem kan me helpen want stiekem is het een ware droom van me. 😁 Via deze link kan je stemmen:

https://nationaleexpo.museumpas.be/project/32970

Tentoonstelling Thema Corona

Deelname aan een tentoonstelling te Sint-Truiden rond het thema Corona. 2 werken werden geselecteerd en waren te zien in de Sint- Anna kapel in Sint-Truiden

Project Corona 

Corona, wat doet het met je?

Op onverwachte wijze bracht het Belang van Limburg mijn coronaproject (muurschildering) in de picture. Omdat schilderen mijn toevluchtsoord is, probeerde ik mijn angsten om te buigen in iets positiefs. En aangezien mijn angst en verdriet groot was met 7 besmette familieleden had ik een hele gevel nodig om dat op te vertalen. Het begon allemaal met Chinese bloesems. Iedere bloem zal staan voor een mens die we hier in Limburg verloren hebben. Vele bloemetjes dus 😥 en af en toe komt er nog steeds eentje bij. De boeddha staat voor rust, pauze, vrede, en geduld. Zoals je ziet, probeert hij net als wij allemaal zijn hoofd boven water te houden. Maar alles komt goed.🙏 Mijn Art of Mind.

 

Hieronder een link naar het artikel in kwestie in het Belang van Limburg 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200421_04929773/carine-maakt-gigantische-muurschildering-tegen-corona

21/04/2020

Plezieropdrachten

Soms komen leuke uitdagingen en voorstellen op mijn pad waar ik geen nee tegen kan zeggen. Deze uitdagingen ga ik dan ook met veel plezier aan. Of soms wil ik zelf vanuit de grond van mijn hart iemand plezieren en maak ik je een persoonlijk geschenk. Enkele voorbeelden: