What to expect ?

 December 2023 deed me reflecteren op het afgelopen 1ste jaar. Wat een jaar. 16 expo deelname's en 2 kunstmarkten plus opdrachten en workshops. Dankbaar voor al die kansen. Maar het heeft het me ook geleerd waar ik voor wil kiezen in 2024. Mijn hart bloeide het meest open bij het geven van workshops. De expo's zowel at home als op verplaatsing waren leuk maar heel intensief. Misschien was 16 wel to much 😅 op een jaar. Ik schrok er zelf van.. Ook hier zal less more betekenen. Mijn deelname's zullen beperkt zijn en dat lijdt ook weer tot meer Crea-tijd ,  kwaliteit en originaliteit.

Zo starten we met ons Kunst collectief Kunst &Co met een nog nooit gezien concept. Een Art - Defilé met piano- concert van James Malikey ( een muzikaal talent) in hartje Hasselt. Dit mag je niet missen!

Noteer alvast de datum in je agenda om er bij te zijn!  Iedereen is welkom, vrije toegang!

Atelier in beeld 4 en 5 mei

Atelier in beeld zal om meer beleving en ruimte te hebben doorgaan in het gezamenlijk Atelier bij Halmaal Art. Een plek waar we vele namiddagen genieten van mekaars gezelschap en onze creatieve geest vrij is om te creëren wat ze ook maar wil. En die zalige momenten en resultaten willen we met jullie delen op 4 & 5. Je kan zelfs mee doen die dag. Je eigen kaart drukken in monotype of voelen hoe klei je beroeren kan. Meewerken aan 1 groot gezamenlijk bloesem kunstwerk. Ontdekken wat we allemaal in alle diversiteit doen. En er is ook een lente bar. Een gezins bezoekje meer dan waard te combineren met de mooie bloesem streek.

met liefst 5 kunstenaars zullen we aan het werk zijn:

Rohny , Renéé , Bé, Brent en ikzelf zijn enthousiast om jullie te begroeten!